Automatizare Viessman Vitotronic 200-H HK3B

Cod produs:Z009463 | 
Producator: Viessmann     
x Viessmann
Viessmann

piesecentrale.ro este magazinul online al SC REPARATII CENTRALE SRL.

REPARATII CENTRALE SRL este service autorizat Viessmann.

Cumpara cu incredere si in siguranta echipamente de incalzire si piese de schimb Viessmann de la noi insotite de factura si certificat de garantie.

 • Poza Automatizare Viessman Vitotronic 200-H HK3B
Pret: 4774.00  lei cu TVA / buc
Rate TBI de la 484.41 lei/luna
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Termeni si conditii

x Termeni si conditii piesecentrale.ro

Termeni si conditii piesecentrale.ro

Acest articol prezinta :

 1. termenii de utilizare a siteului
 2. modalitati de plata
 3. livrare aproduselor
 4. politica de retur
 5. politica de transport
 6. informatii despre prelucrarea datelor colectate pe site-ul nostru

Citeste mai mult

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe piesecentrale.ro

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe piesecentrale.ro


Citeste mai mult

Achizitie publica SICAP

x Achizitie publica prin SICAP produse comandate pe piesecentrale.ro

Toate produsele din portofoliul nostru pot fi achizitionate urmand procedurile sistemului electronic de achizitii publice SICAP - SEAP. 


Citeste mai mult
Automatizare Viessman Vitotronic 200-H HK3B
 
Garantie 2 ani
x
Garantie 2 ani

Cumpara cu incredere si in siguranta acest produs de pe piesecentrale.ro si primesti 2 ani garantie .

Produsul vine insotit de factura si certificat de garantie. Conditiile de garantie sunt stabilite de producator  sunt mentionate in certificat .

Garantia este acordata de producatorul echipamentului.

 

Acoperire nationala
x
Acoperire nationala

piesecentrale.ro in parteneriat cu firmele de curierat livreaza acest produs pe tot teritoriul tarii.

Informatii legate de conditiile de transport, timpul de livrare si eventualele costuri de transport se regasesc in pagina produsului in zona facilitatilor sau consultand termenii si conditiile din site si vor fi comunicate de catre consuntantii nostrii de vanzari in momentul confirmarii comenzii telefonice.

in cazul comenzilor online costul de transport afisat in cosul de cumparaturi este strict pentru zona zero a curierului. Livrarile in afara zonei zero a curierului vor genera un cost suplimentar de transport ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Produs  
Automatizare
 

Automatizare Viessman Vitotronic 200-H HK3B

Automatizarea Viessman Vitotronic 200-H HK3B a fost gandita pentru circuitul de incalzire, comandata de temperatura exterioara cu automatizare usor de utilizat, cu afisaj textual si grafic, pentru maximum 3 circuite de incalzire cu vana de amestec si reglarea temperaturii din acumulatorul de apa calda menajera sau pentru maximum 3 circuite de incalzire cu vane de amestec si reglajul sistemului de acumulare de apa calda menajera cu grup de amestec. Viessman Vitotronic 200-H HK3B beneficiaza de sistem de diagnosticare integrat, se amplaseaza mural (pe perete) si se foloseste pentru maximum trei circuite de incalzire cu vana de amestec si reglajul temperaturii apei calde menajere din boiler.

Setul de livrare este format din Vitotronic 200-H (tip HK3B) cu 1 senzor de temperatura exterioara, cu legaturi pregatite pentru conectare, consola pentru montaj pe perete.

Avantaje automatizare Viessman Vitotronic 200-H HK3B

 • Optional, pentru maximum doua circuite de incalzire cu vana de amestec si reglarea unui sistem de acumulare a apei calde menajere cu grup de amestec
 • Pentru fiecare circuit de incalzire cu vana de amestec este necesar un set de extensie (accesoriu, se achizitioneaza separat)
 • Ofera posibilitatea de comunicare prin cablul LON-BUS
 • Pot fi conectate pana la 32 de automatizari ale circuitelor de incalzire Vitotronic 200-H prin intermediul cablului LON-BUS spre automatizarea Vitotronic a circuitului cazanului
 • Vitotronic 200-H HK1B poate comunica prin LON-BUS, in combinatie cu modulul de comunicare LON (accesoriu) cu:
 1. Vitotronic 200 (tip GW1B, KW6B, HO1B, KO1B, KO2B, FO1, WO1B)
 2. Vitotronic 300 (tip GW2B)
 3. Vitotronic 300-K (tip MW1B, MW2B)
 4. Vitotronic 200-H

Apeleaza la consultantii nostri de vanzari pentru informatii suplimentare, oferte speciale si plasare comanda pentru acest produs folosind numerele de telefon mentionate pe site. Pentru a identifica cu exactitate piesa compatibila cu modelul dumneavoastra de centrala viessmann trebuie sa ne comunicati seria centralei termice.

* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor.

Conform normelor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor. Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate, se efectueaza pe propria raspundere, firma noastra fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior producatorului duce obligatoriu la pierderea garantiei.

Conditia pentru acordarea garantiei pieselor de schimb este aceea ca interventia si montajul sa se realizeze de o firma agreata de catre producator dar avand si autorizatie ISCIR.

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de garantie, societatea noastra vinde piese de schimb cu montaj(pretul manoperei nu este inclus in pretul piesei de schimb) in zona sa de competenta (Bucuresti-Ilfov). Pentru clientii din afara zonei de competenta recomandam ca dupa ce achizitionati aceste piese de schimb sa contactati un centru de service autorizat pentru montajul acestora.

De multe ori preturile pentru o piesa de schimb la o centrala termica depaseste bugetul alocat reparatiei centralei si atunci orice utilizator se gandeste sa achizitioneze o centrala noua. La ora actuala cele mai multe centrale sunt cele conventionale insa de cativa ani au aparut pe piata si centralele in condensare. Am creat acest articol pentru a explica mai bine procesul de condensatie, diferentele dintre acestea dar si recomandarile noastre.

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Automatizare Viessman Vitotronic 200-H HK3B
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Te invitam pe blog:
piesecentrale.ro piese de schimb pentru centrale termice Ariston, Viessmann, immergas, motan, bosch, buderus,ferroli la cel mai bun pret. Cumpara piese de schimb pentru centrale termice de la un centru autorizat ISCIR. 0755.147.230 Email: comenzi@reparatiicentrale.ro
RON 1.00 - 22366.00
Str Rezervelor nr 19, ap 1, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO
x