Solutie protectoare Fernox Filter Fluid+ Protector

Cod produs:62236 | 
Producator: Fernox     
x Fernox
Fernox

piesecentrale.ro va recomanda gama de produse marca FERNOX.

Cumpara cu incredere si in siguranta de la piesecentrale.ro! Noi livram produsul cu factura si garantie.

 • Poza Fernox Filter Fluid+ Protector. Poza 14837
Pret: 150.00  lei cu TVA / buc
x

Completati campurile marcate!Solicita Oferta
Livrare gratuita EasyBox pentru comenzi peste 350 RON
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Termeni si conditii

x Termeni si conditii piesecentrale.ro

Termeni si conditii piesecentrale.ro

Acest articol prezinta :

 1. Informații despre site
 2. Acceptarea condițiilor
 3. Drepturile de autor
 4. Încheierea contractului
 5. Prețul și disponibilitatea produselor
 6. Plata echipamentelor și serviciilor achiziționate de la Reparatii Centrale S.R.L.
 7. Livrarea produselor
 8. Dreptul de retragere
 9. Garanții
 10. Politica privind utilizarea cookies
 11. Politica de confidențialitate
 12. Forța majoră
 13. Soluționarea litigiilor
 14. Date de contact

Citeste mai mult

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe piesecentrale.ro

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe piesecentrale.ro


Citeste mai mult

Achizitie publica SICAP

x Achizitie publica prin SICAP produse comandate pe piesecentrale.ro

Toate produsele din portofoliul nostru pot fi achizitionate urmand procedurile sistemului electronic de achizitii publice SICAP - SEAP. 


Citeste mai mult

Livrare in 2 ore - Bucuresti

x Livrare in 2 ore - Bucuresti

Livrare in 2 ore din momentul confirmarii comenzii.
Serviciul este disponibil pe zona Bucuresti - Ilfov (numai pentru localitatile din interiorul centurii).


Citeste mai mult
Solutie protectoare Fernox Filter Fluid+ Protector
 
Acoperire nationala
x
Acoperire nationala

piesecentrale.ro in parteneriat cu firmele de curierat livreaza acest produs pe tot teritoriul tarii.

Informatii legate de conditiile de transport, timpul de livrare si eventualele costuri de transport se regasesc in pagina produsului in zona facilitatilor sau consultand termenii si conditiile din site si vor fi comunicate de catre consuntantii nostrii de vanzari in momentul confirmarii comenzii telefonice.

in cazul comenzilor online costul de transport afisat in cosul de cumparaturi este strict pentru zona zero a curierului. Livrarile in afara zonei zero a curierului vor genera un cost suplimentar de transport ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Produs  
Curatare chimica
Protectie antimagnetita
Destinatie solutie  
Calorifere
Actiune solutie  
Curatare
 

Fernox Filter Fluid+ Protector

Fernox Filter Fluid+ Protector este conceput pentru utilizarea cu filtrele de sistem integrate Fernox TF1 sau cu alte filtre de sisteme integrate, acest pachet de inhibitori unici include un agent de dispersie activ, care s-a demonstrat că ajută la colectarea în siguranță a resturilor coroziunii și a calcarului filtrului. Acest produs inhibitor îmbunătățește performanța filtrului de sistem, oferind în același timp protecție completă împotriva coroziunii și formării calcarului. Această formulă inovativă și omologată prelungește viața sistemului și păstrează o eficiență optimă, în timp ce formula sa este una ecologică. Nivelurile de concentrație trebuie verificate ca parte a serviciului anual de întreținere a sistemului.

Alege un accesoriu pentru acest produs


Caracteristici generale

 • Ambalaj unic pentru inhibitorul cu agent de dispersie conceput pentru a ridica și a livra resturile circulante în sistem către un filtru de sistem pentru colectare și îndepărtare în condiții de siguranță.
 • Trebuie utilizat numai împreună cu un filtru de sistem - oferă protecție maximă împotriva coroziunii și a calcarului din sistemele de încălzire și răcire din metale mixte, inclusiv aluminiu
 • Proiectat pentru a fi lăsat în sistem în mod permanent. Tratează până la 130 litri de apă din sistem (16 radiatoare) și echivalentul a 250 m2 de sisteme de încălzire sub podea.
 • Previne formarea calcarului și a coroziunii
 • Formulă inovativă, cea mai bună din gama sa- optimizează eficiența și prelungește durata de viață a sistemului
 • Formulă foarte eficientă și ecologică. Omologat de NSF și Belgaqua.

Utilizare, montare și dozare Fernox Filter Fluid+ Protector

Concentrația recomandată pentru utilizarea produselor Protector+ Filter Fluid este de 0,385%. O singură doză tratează și protejează un sistem de încălzire a unei proprietăți de dimensiuni mai mari, de 130 de litri, până la 16 radiatoare, sau 250 mp de sisteme de încălzire sub pardoseală. Pentru sistemele de ventilare deschise adăugați prin rezervorul de alimentare și expansiune. Pentru sistemele etanșe adăugați printr-un punct de dozare adecvat (de ex. o șină de prosoape sau un sisteme cu filtru de sistem încorporat). Alternativ, utilizați un vas de dozare adecvat pentru injectarea produsului în sistem. În cazul cilindrilor indirecți cu alimentare unică, cum ar fi „Primatic” sau alți cilindri similari, trebuie utilizate substanțe chimice pentru apă potabilă. Recomandăm ca sistemele netratate sau cu noroi să fie bine curățate și spălate, conform BS 7593:2019 și Valorile de referință, prin utilizarea Fernox Cleaner F3/F8, înainte de tratarea cu Fernox Protector+ Filter Fluid, deoarece reziduurile pot deteriora instalația.

Fernox Filter Fluid+ Protector trebuie utilizat cu gama de filtre Fernox TF1, sau alte filtrele de sistem integrate. Nu se recomandă utilizarea în sistemele cu conducte cu diametru interior redus. Fernox Protector+ Filter Fluid este un produs inhibitor de coroziune îmbunătățit, care combină protecția împotriva coroziunii cu proprietățile de dispersie. Acesta este special conceput pentru a preveni depunerile corozive și contaminanți din sistemele de încălzire centrală și evacuarea reziduurilor direct către un filtru integrat (cum ar fi unul din gama de filtre Fernox TF1) pentru îndepărtare și reținere rapidă. Această funcție permite sistemului sa funcționeze mai eficient prin minimizarea depunerilor de resturi în zonele cu debit redus, cum ar fi radiatoare, care cauzează puncte reci, și facilitează coroziunea suplimentară sub resturi.

Fernox Filter Fluid+ Protector oferă protecție pe termen lung pentru sistemele de încălzire centrală casnice împotriva coroziunii și a formării depunerilor de calcar. Este adecvat tuturor tipurilor de cazane, radiatoare și sisteme de conducte. Fernox Filter Fluid+ Protector este compatibil cu toate metalele și materialele utilizate în mod normal pentru sistemele de încălzire centrală. Este adecvat utilizării cu toate tipurile de apă, inclusiv apă dedurizată și apă deionizată.

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Solutie protectoare Fernox Filter Fluid+ Protector
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
x

Completati campurile marcate!x
Produsul a fost adaugat in cos. Alege un accesoriu pentru acest produs
Livrare gratuita EasyBox pentru comenzi peste 350 RON
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Te invitam pe blog:
x
piesecentrale.ro piese de schimb pentru centrale termice Ariston, Viessmann, immergas, motan, bosch, buderus,ferroli la cel mai bun pret. Cumpara piese de schimb pentru centrale termice de la un centru autorizat ISCIR. 0755.147.230 Email: comenzi@reparatiicentrale.ro
RON 5.50 - 19000.00
Str Rezervelor nr 19, ap 1, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO